Reviews

Dat ik met veel plezier creëer,
dat heb je vast al gemerkt op deze website.

Het is natuurlijk ook leuk om te lezen hoe anderen het ervaren hebben. 


Reacties

Lucillesed
4 maanden geleden

https://clck.ru/36EvxK

RobertPyDay
4 maanden geleden

https://clck.ru/36Ew3T

AllenSwesk
4 maanden geleden

Get the latest local Wales news updates covering North Wales, West Wales, Mid Wales, South Wales and world news from Walesnewstoday

https://www.walesnewstoday.com/

Ilona
3 jaar geleden

Paar weken geleden een prachtige fotoshoot mogen beleven met studio spontaan.
Onze dochter van 6 had er totaal geen zin in. En toen was daar Rianna. Ze had gelijk een klik met ons en met Mae-Lynn. Mae-Lynn vond het fantastisch en heeft zelfs een tekening gemaakt voor Rianna. Ze is ontzettend kundig, enthousiast en kan heel goed met kindjes omgaan.
Mae-Lynn is weg van haar en wij ook. We hebben prachtige foto’s mogen ontvangen. Een prachtige herinnering voor nu en later. Dank je wel Studio spontaan.

Judith Van Oss
3 jaar geleden

Zo blij en tevreden! Rianna is ontzettend flexibel, meedenkend en qua communicatie super prettig en snel! Ze had weinig input nodig om onze familie foto van 4 personen te illustreren en het resultaat is prachtig en overtreft elke verwachting. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij Rianna aanklop!

Geertje Reitsma
3 jaar geleden

Wat ben jij toch een top fotograaf! Superblij met de prachtige foto's van onze kleinkinderen! Hoe krijg je het voor elkaar om ze allemaal met een stralende lach op de foto te krijgen. Onze complimenten!!

Nikki Klijnsmit
3 jaar geleden

Super snelle service met een super resultaat van een portretillustratie. Hartstikke blij mee!! Zal dit zeker onthouden voor eventuele fotoshoot voor mooie gebeurtenissen in de toekomst!!!

Karin
3 jaar geleden

Voor een verjaardagscadeau een silhouet-tekening van onze dochters laten maken.
We hadden net onze woonkamer opnieuw geschilderd. Deze kleuren meegestuurd in de mail. Met als resultaat een prachtige silhouet-tekening die perfect in onze kamer staat!

Hilde
3 jaar geleden

Heel enthousiast over Rianna en haar producten! Een illustratie gegeven aan mijn werkgever bij m'n afscheid daar. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Zeker een aanrader!

Sofie
3 jaar geleden

Voor een trouwcadeau nam ik contact op om een foto van het koppel in een digitale tekening te gieten. Zeer last minute en dus met een klein hartje nam contact op. Al snel kreeg ik reactie en werd ee spoed achter gezet en zo kreeg ik de volgende dag al een voorstel. Kort smsten we even over de detail en WOW wat een fantastisch resultaat. Hartelijk dank hiervoor! 💘

Reactie plaatsen