Reacties


 

 

Dat ik met veel plezier creëer,
dat heb je vast al gemerkt op deze website.

Het is natuurlijk ook leuk om te lezen hoe anderen het ervaren hebben. 


Reactie plaatsen

Reacties

Karien
12 dagen geleden

Ik was opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor de verjaardag van een goede vriendin. Rianna heeft een prachtige illustratie gemaakt van haar en haar zoontje. Wat was ze er blij mee!! Dankjewel Rianna! Het was een meer dan geslaagd cadeau.

Janneke Luik-Faber
19 dagen geleden

Je bent al een aantal keer met ons op pad geweest bij grote levensgebeurtenissen. Verloving, trouwen, trash the dress, en nu familiefoto's. Door de crisis konden we geen shoot doen na de geboorte van ons dochtertje maar tijdens de shoot die we ons ouders kado hadden gedaan heb je ook de tijd genomen om ons met zn drietjes op de foto te zetten. Superwaardevol! Zo volg je hopelijk nog lang onze feestelijkheden.

Jeanette praktijk Jijenikopweg
een maand geleden

De afgelopen 3 fotoshoots is Rianna onze huisfotograaf. Heerlijk ontspannen met veel lol worden fantastische foto’s gemaakt en afgeleverd.

Ze laat met beeld zien wat ik de vrouwen in de praktijk wil laten voelen. Zo dankbaar voor haar inbreng, meedenken en spontane ideeën.

Liefs Jeanette Stuiver

Kim
4 maanden geleden

Super blij met de prachtige geboortekaartjes die Rianna voor ons ontworpen heeft. Daarnaast heeft ze ook kaartjes gemaakt voor aan de traktaties van de grote broers en zus. Rianna is een heerlijke spontane en enthousiaste vrouw die goed luisterd naar je wensen maar ook zeker haar eigen inbreng durft te geven. Ben heel blij dat we haar gevraagd hadden voor onze kaartjes.

Ceciel
4 maanden geleden

Rianna is 1 brok energie en die energie geeft ze heel fijn over. Ze is enthousiast, leuk en een mega goede fotograaf!

Wij zijn onwijs blij met onze “gezins” shoot.

Eliza
5 maanden geleden

In 2015 heeft Rianna foto's gemaakt tijdens onze bruiloft. Het zijn echt prachtige foto's geworden en ook een heel mooi album heeft ze gemaakt. Rianna is een hele fijne en goede fotograaf, ik zou haar aan iedereen aanraden!

Savannah
5 maanden geleden

Lieve Rianna,

Je hebt een prachtige illustratie gemaakt van mij en mijn vriend. Ik herken ons heel goed en de kleuren zijn super mooi. De twee verschillende formaten zijn extra leuk zodat ze mooi bij elkaar hangen.

Heel erg bedankt !

Liefs, Savannah

Marijke
5 maanden geleden

Al enkele jaren laten we ons “spontaan” vast leggen! Het is altijd een feestje! Rianna weet je echt op gemak te stellen.
Ook heeft Rianna het geboorte kaartje voor onze dochter ontworpen!

Kees
5 maanden geleden

Ik vond het zo gezellig, vrolijk en ontspannend vorige week! Super leuk om met jou samen te werken Rianna!

Krissy
5 maanden geleden

Verschillende keren hebben wij een fotoshoot gehad bij Rianna. De eerste keer vond ik het heel spannend. Rianna wist ons goed op ons gemak te stellen en door haar enthousiasme kwamen wij zelf ook meer los.

Inmiddels heb ik ook zakelijke opdrachten met Rianna gedaan. Ze luistert goed naar je wensen en heeft oog voor detail.
Kortom, een topper!