Reviews

Dat ik met veel plezier creëer,
dat heb je vast al gemerkt op deze website.

Het is natuurlijk ook leuk om te lezen hoe anderen het ervaren hebben. 


Reacties

Sofie
12 dagen geleden

Voor een trouwcadeau nam ik contact op om een foto van het koppel in een digitale tekening te gieten. Zeer last minute en dus met een klein hartje nam contact op. Al snel kreeg ik reactie en werd ee spoed achter gezet en zo kreeg ik de volgende dag al een voorstel. Kort smsten we even over de detail en WOW wat een fantastisch resultaat. Hartelijk dank hiervoor! 💘

Alissa Vogelsang
een maand geleden

Voor het 25 jarige huwelijk van mijn ouders heb ik Rianna gevraagd om een illustratie te maken van ons gezin. Dit was op zeer korte termijn door een wat chaotische tijd. Rianna belde me op om de mogelijkheden te bespreken, en na een super leuk gesprek is ze keihard voor ons aan de slag gegaan. De uiteindelijke illustratie tekent heel erg duidelijk ons gezin en we zijn er allemaal dan ook mega blij mee. Uiteindelijk heb ik op tijd dit cadeau kunnen aanleveren aan mijn ouders en daar was ik ontzettend blij mee. Ik zou studio spontaan bij iedereen aanraden, de illustratie is echt een heel leuk en uniek cadeau.

Inge
een maand geleden

Ik was op zoek naar iemand die een foto kon illustreren. Het uiteindelijke resultaat ben ik enorm blij mee! Ze staat open voor feedback en sluit aan bij jouw specifieke wensen.
Ik ben ontzettend tevreden en zal zeker nog eens terug komen voor meer.

Karien
2 maanden geleden

Ik was opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor de verjaardag van een goede vriendin. Rianna heeft een prachtige illustratie gemaakt van haar en haar zoontje. Wat was ze er blij mee!! Dankjewel Rianna! Het was een meer dan geslaagd cadeau.

Janneke Luik-Faber
3 maanden geleden

Je bent al een aantal keer met ons op pad geweest bij grote levensgebeurtenissen. Verloving, trouwen, trash the dress, en nu familiefoto's. Door de crisis konden we geen shoot doen na de geboorte van ons dochtertje maar tijdens de shoot die we ons ouders kado hadden gedaan heb je ook de tijd genomen om ons met zn drietjes op de foto te zetten. Superwaardevol! Zo volg je hopelijk nog lang onze feestelijkheden.

Jeanette praktijk Jijenikopweg
3 maanden geleden

De afgelopen 3 fotoshoots is Rianna onze huisfotograaf. Heerlijk ontspannen met veel lol worden fantastische foto’s gemaakt en afgeleverd.

Ze laat met beeld zien wat ik de vrouwen in de praktijk wil laten voelen. Zo dankbaar voor haar inbreng, meedenken en spontane ideeën.

Liefs Jeanette Stuiver

Kim
6 maanden geleden

Super blij met de prachtige geboortekaartjes die Rianna voor ons ontworpen heeft. Daarnaast heeft ze ook kaartjes gemaakt voor aan de traktaties van de grote broers en zus. Rianna is een heerlijke spontane en enthousiaste vrouw die goed luisterd naar je wensen maar ook zeker haar eigen inbreng durft te geven. Ben heel blij dat we haar gevraagd hadden voor onze kaartjes.

Ceciel
6 maanden geleden

Rianna is 1 brok energie en die energie geeft ze heel fijn over. Ze is enthousiast, leuk en een mega goede fotograaf!

Wij zijn onwijs blij met onze “gezins” shoot.

Eliza
7 maanden geleden

In 2015 heeft Rianna foto's gemaakt tijdens onze bruiloft. Het zijn echt prachtige foto's geworden en ook een heel mooi album heeft ze gemaakt. Rianna is een hele fijne en goede fotograaf, ik zou haar aan iedereen aanraden!

Savannah
7 maanden geleden

Lieve Rianna,

Je hebt een prachtige illustratie gemaakt van mij en mijn vriend. Ik herken ons heel goed en de kleuren zijn super mooi. De twee verschillende formaten zijn extra leuk zodat ze mooi bij elkaar hangen.

Heel erg bedankt !

Liefs, Savannah

Reactie plaatsen