Cursus en Workshops

Fotograferen met je mobiel

Wil jij ook betere foto's leren maken met je mobiel? Dan is deze ontzettend leuke, gezellige en leerzame workshop precies wat voor jou.
We besteden aandacht aan verschillende tips & tricks en je leert anders kijken wanneer je deze workshop hebt gevolgd.
Je foto's zullen hierna nog meer van je beeldscherm spetteren en schitteren op je social media.

 

Jouw Foto Fundament

Heb jij passie voor fotografie maar blijft die luxe camera die je kocht om deze hobby op te pakken te verstoffen in de kast? 
Omdat je niet weet hoe je de instellingen kunt doen? 
Wil je graag fotograferen op de M-stand van je camera?
Ik leer jou dit in 1 dag op een slimme manier zonder vakjargon.

Ben je al bekend met de basiskennis van fotografie, maar loop je nog tegen een aantal struikelblokken aan waar je graag samen aan wilt werken? 


Fotograferen met je mobiel


Jouw Foto Fundament - Basis cursus


Reviews

Luciënne

Samen met een vriendin hebben we de workshop beter fotograferen met je mobiel gevolgd bij Rianna Hilarius. 

Super leerzaam. Na een stukje theorie het ‘veld’ in en knippen maar. Veel functies op mijn eigen mobiel ontdekt waar ik het bestaan niet vanaf wist. Na afloop nog een gezamenlijk borrel genoten om ervaringen uit te wisselen en de zojuist gemaakt foto’s met elkaar te delen. Al met al een leuke workshop en voor een ieder (niveau) aan te raden

Mariska

Wat een ontzettend leuke foto workshop gehad! Veel nuttige tips van Rianna gehad. Op naar vele mooie foto’s!

 

Engelien

Hoi Rianna, De fotografie cursus met je mobiel vond ik een hele leuke en leerzame avond. Vol met leuke tips! En sowieso een hele gezellige avond 💗 Ik ben al wezen oefenen ☺️

Annet

Op de socials had ik al een aantal keer de workshop voorbij zien komen. Afgelopen vrijdagavond was het dan zover, samen met een vriendin leren 'kiekjes' maken. Tijdens de presentatie van de altijd enthousiaste Rianna kregen we bruikbare tips en hadden we diverse oh, is-dat-daarvoor-momenten. Daarna gingen we het veld in. Proberen, proberen een ja!! Gelukt om de tips en tops in de praktijk te brengen. Het maken van 'zomaar' een foto is na 1 avond veranderd.

Sarah

Afgelopen vrijdag beleefde ik een ultiem moment van ontspanning. Na een welkom ontvangst lieten we eerst een half uurtje de hersenen kraken tijdens de uitleg over verschillende technieken en handigheidjes die nodig zijn bij mooie fotografie met je mobiel. Daarna heerlijk de natuur in, prachtige plaatjes schieten. Waar nodig schoot Rianna te hulp. Voor we het wisten was het alweer laat en sloten we met een borrel de inspirerende avond af.

Absolute aanrader!

Alien - Lokaal55

Voor een goede content is het belangrijk dat veel medewerkers de juiste content weten te schieten. Hiervoor hebben wij met het personeel de smartphone fotografie cursus gevolgd bij ons op locatie! Een super leuk “uitje” met het personeel wat ook toevoeging geeft aan het bedrijf! Na de cursus is onze content verbeterd en dat komt zeker door de tips en tricks van Rianna. Aanrader om te volgen en zeker de moeite waard om zakelijk in te zetten!

Alie en Dennis
Wat hebben we een leuke mini cursus fotograferen met je mobiele telefoon gehad. Rianna is een hele enthousiaste vrouw die vol passie vertelt over de mogelijkheden om mooie foto's te maken met je telefoon. We hebben een goede indruk gekregen wat we allemaal kunnen instellen daar hadden mijn zoon en ik allebei geen weet vandus super leuk. Daarna nog praktisch aan de slag wat ook heel goed is kon ze meteen meekijken en uitleg geven!! Wij hebben het als heel erg leuk en leerzaam ervaren.
En zullen dat zeker een ander aanraden. 

Bedankt Rianna voor de leuke avond.

Petra

Laatst de workshop “fotograferen met je mobiel” gevolgd bij Studio Spontaan. Rianna doet haar naam eer aan. Zij en haar workshop waren heel spontaan, duidelijk en leerzaam. We kunnen echt meer met onze mobiel dan we denken. Ik kende al aardig wat tips en trucs maar nu nog meer. Voor iedereen een aanrader hoeveel of hoe weinig je van fotograferen met je mobiel af weet. Dank je wel Rianna, hopelijk binnenkort een andere (zeer goed verzorgde ) workshop bij jou! 🍀